Call usHallo daar, ik ben Nancy

Ik ben er eindelijk achter hoe ik alles wat ik leuk vind kan combineren binnen mijn bedrijf Itsboxy. 

Het is waar. Ik hou van mensen en ik heb een missie om mijn persoonlijk samengestelde huidverzorgingsproducten te delen met zowel vrouwen als mannen.

Na meer dan tien jaar in de gezondheids- en modewereld, denk ik dat het de hoogste tijd wordt dat we schoonheid benaderen met verbondenheid, fundament en authenticiteit. Laten we onze routines een nieuwe energie geven. Dit is mijn inspiratie achter Itsboxy, het bedrijf achter LuckyJane.

Schitter nog meer.

Schrijf je hier in voor Jane's exclusieve promo's. 


 Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden.


Copyright © 2020 LuckyJane is an Its Boxy Brand | All rights reserved
edit afsluiten