Call usMijn inspiratie voor LuckyJane

Verbinding 

Als onderneemster haal ik enorm veel voldoening uit het maken van nieuwe connecties. Ik heb echter geleerd dat de belangrijkste connectie die je moet hebben, in de eerste plaats die is met jezelf. Dit begint met kleine dingen, voornamelijk in het waarderen van je eigenaardigheden en het leren zien van je inherente schoonheid. Het beïnvloedt onze geest en we vormen positieve relaties met anderen die naar dezelfde doelen streven.

Nadat ik een succesvolle kledingboetiek had opgericht met zorgvuldig uitgekozen en gestileerde kleding, ben ik telkens geïnspireerd door het bewustzijn van de klanten van hun eigen innerlijke schoonheid.  Het is geweldig om te zien hoe iemand zich openlijk en uniek uitdrukt door zijn natuurlijke schoonheid te benadrukken met mode of schoonheidsproducten. 

Fundament 

Ik hou ervan om natuurlijke schoonheid te zien verheven met een gezonde levensstijl en een vriendelijke huidverzorgingsroutine. Ik geloof dat het niet alleen gaat om wat we in ons lichaam stoppen, maar ook om wat we op ons lichaam aanbrengen. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben. 

Het is voor mij niet alleen maar gedoe in de spiegel. Luxe huidverzorgingsroutines zijn meditatieve momenten die me het vertrouwen en het evenwichtsgevoel geven om een ​​soms chaotische wereld binnen te gaan. Tijdens deze heerlijke momenten reflecteer ik en creëer ik een ritueel dat begint en eindigt met een zaligmakende huidverzorging. 

Authenticiteit 

Ik zou willen dat we allemaal wat meer onthaasten en terugkeren naar onszelf, zoals ik dit jaar heb moeten leren.  Met LuckyJane ben ik teruggekeerd naar de basis op een manier die lichaam en geest voedt. Laten we onszelf toestaan ​​om onszelf te zijn. Het is de moeite waard om dagelijkse bewegingen in dans om te zetten en het alledaagse lachen in liedjes te gieten. 
Ik vind dat het neerkomt op de keuze of we wel of niet in positiviteit werken en denken. Mijn mantra gaat helemaal over goedheid. Laten we het leven opvrolijken en goedheid op onze huid brengen, toch? 

Energie 

Mijn fascinatie voor mensen, mode en gezondheid dwingt me om mijn energie in LuckyJane te steken. Ik ben van mening dat we positievere menselijke verbindingen mogelijk moeten maken en onze relaties met onszelf en elkaar moeten opbouwen. We kunnen elkaars spiegels zijn terwijl we onze gezondheid en geluk naar de anderen weerspiegelen. 

Laten we meer spelenderwijs in het leven staan. Spelen bezielt onze geest met een verfrissende overvloedige energie. Het is mijn grootste hoop dat LuckyJane je plezier schenkt wanneer je het ontvangt en opent. Ik hoop dat je ook verrast bent. Het leven zit vol onverwachte wendingen en ik wil dat we genoeg zelfvertrouwen hebben om erover te zingen! 

Het is voor iedereen. 

It’s brilliant. It’s beauty. It’s boxy.

Schitter nog meer.

Schrijf je hier in voor Jane's exclusieve promo's. 


 Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden.


Copyright © 2020 LuckyJane is an Its Boxy Brand | All rights reserved
edit afsluiten